Väl exponerade och synliga produkter har en bättre chans att bli sålda. För att möjliggöra detta skapar vi speciella stånd, till exempel en kartong display eller POS. Dessa typer av produkter har många fördelar. Först och främst är det en original design som oftast anpassas till produkten när det gäller färg och grafik. Och genom att sätta ett sådant stånd kommer du att fånga uppmärksamheten hos kunderna.

Kartong display är också ett bra sätt att arrangera tillfälliga händelser, till exempel vid olika helgdagar som Alla hjärtans dag, Jul, Påsk och många andra.

Vi skapar också kataloger, omslag, broschyrer och portföljer. Dessa reklamprodukter är perfekta för exponering av erbjudandet och utrustningen. Kataloger hjälper kunder att bekanta sig med utbudet och kommer att bli ett utmärkt marknadsföringsverktyg. Broschyrer är ett utmärkt verktyg där du kan placera viktigaste informationen om erbjudandet.

Reklamprodukter är ett bra sätt att öka intresse för erbjudandet och övertyga kunden om att det är värt att köpa produkter från ditt utbud.

BoxPro är en pålitlig tillverkare av marknadsföringsmaterial för ditt företag. Tack vare vår erfarenhet och en modern maskinpark erbjuder vi våra kunder hantering av beställningar på:

  • reklamställ,
  • kartongdisplay,
  • kartongstativ,
  • reklamprodukter.
Stöd i marknadsföringen av ditt företag Lägg till färg till ditt varumärke! Satsa på vårt gedigna marknadsföringsmaterial som hjälper ditt utbud att sticka ut bland konkurrenterna. Vi tillverkar reklamprodukter för alla branscher och vårt team av kreativa konsulter hjälper dig att designa effektiva reklamställ och kartongdisplay. Vi använder moderna maskiner som gör att vi kan skapa flexo- och offsettryck. Satsa på en erfaren och uppskattad tillverkare av kartongförpackningar. Beställ fasta kartongstativ och annat material från oss som kommer att vara minnesvärda för dina kunder och hjälpa dig att nå framgång i ditt företag.

reklam på skärmar
POS-skärmar
POS-skärmar
reklam på skärmar
Reklamställen
Reklamställen
kartongstativ
kartongstativ