Väl exponerade och synliga produkter har en bättre chans att bli sålda. För att möjliggöra detta skapar vi speciella stånd, till exempel en kartong display eller POS. Dessa typer av produkter har många fördelar. Först och främst är det en original design som oftast anpassas till produkten när det gäller färg och grafik. Och genom att sätta ett sådant stånd kommer du att fånga uppmärksamheten hos kunderna.

Kartong display är också ett bra sätt att arrangera tillfälliga händelser, till exempel vid olika helgdagar som Alla hjärtans dag, Jul, Påsk och många andra.

Vi skapar också kataloger, omslag, broschyrer och portföljer. Dessa reklamprodukter är perfekta för exponering av erbjudandet och utrustningen. Kataloger hjälper kunder att bekanta sig med utbudet och kommer att bli ett utmärkt marknadsföringsverktyg. Broschyrer är ett utmärkt verktyg där du kan placera viktigaste informationen om erbjudandet.

Reklamprodukter är ett bra sätt att öka intresse för erbjudandet och övertyga kunden om att det är värt att köpa produkter från ditt utbud.


reklam på skärmar
POS-skärmar
POS-skärmar
reklam på skärmar
Reklamställen
Reklamställen
kartongstativ
kartongstativ