Ett effektivt skydd av gods under transport är en nyckelaspekt i distributionen. Det gör att man kan minimera förluster till följd av skador som uppstår under transport samt hjälper också till att lägga upp ett varuparti i emballaget på det mest effektiva sättet, vilket förbättrar logistiken för packning och uppackning av levererade varor. BoxPro är en tillverkare av olika typer av kartongförpackningar. Läs varför det är värt att införa denna kostnadseffektiva och miljövänliga lösning i ditt företag!

Förpackningar av kartong - transportskydd i ekostil

Inför den rådande klimatsituationen fattar många företagare affärsbeslut som inte bara tar hänsyn till den egna organisationens bästa, utan även till dess påverkan på miljön. För många av våra kunder är det avgörande att de skyddsmaterial de använder är återvinningsbara. Våra emballage och kartonger är en bra lösning för alla företagare som bryr sig om miljöfrågor. De material som BoxPro använder är miljövänliga och återvinningsbara. Våra förpackningar av kartong är dessutom slitstarka och hållbara så de kan användas många gånger.

Kartongförpackningar, även tryckbara

Vi designar och tillverkar förpackningar och emballage av wellpapp och solidpapp och väljer en specifik teknik enligt kundens förväntningar. Dessutom trycker vi på kartongförpackningar med offset- eller flexoteknik vid särskild beställning. Det gör att de inte bara har en skyddande funktion, utan även innehåller information och reklam.

BoxPro – en pålitlig tillverkare av emballage och kartonger

Med vår erfarenhet och moderna maskinpark kan vi effektivt hantera beställningar och anpassa våra produkter efter varje kunds behov och förväntningar. Du är hjärtligt välkommen att bekanta dig med vårt utbud av olika typer av kartongförpackningar.

Kartonger för produkter.
kartongförpackningar
kartongförpackningar
Kartonger för produkter.
 Offsettryckta förpackningar
 Offsettryckta förpackningar
 tillverkare av produktförpackningar
 tillverkare av produktförpackningar
vikbara kartonger
vikbara kartonger
 Transportkartonger.
 Transportkartonger.

Med våra produkter är det möjligt att skapa ett lämpligt skydd av produkter under transport. Kartongförpackningar är den perfekta lösningen för detta. Vi tillverkar emballage som t.ex. pappershylsor, kartonger samt shelf ready-system som hjälper dig att skydda föremål under transport.

Pappershylsor som man sätter på produkter skyddar deras ytor mot sprickor och skakningar. Dessutom är denna lösning miljövänlig eftersom det är lätt att återvinna sådana förpackningar.

Shelf ready-system är ett bra sätt att inte bara skydda produkterna under transporten utan framförallt en möjlighet att exponera dem i butiken. Dessa kartongförpackningar har skapats för detaljhandeln och därför kan man enkelt anpassa dem till hyllor i butiken.

Däremot kommer kartonglådor, på grund av att de är rymliga, att möjliggöra en bekväm lagring av varor och säkerställa skydd under transporten. Dessutom är dessa kartonger perfekta för att lagra en stor mängd produkter på en liten yta.