Vi använder papp samt flexotryck och offsettryck för att skapa våra produkter. På detta sätt skapar vi vackra kartongförpackningar i vilka kunder kan lagra sina föremål.

Beroende på vilken teknik som används tillverkar vi dem på två olika sätt. Flexo är en teknik som kan användas för att skriva ut texter och grafik på olika typer av material vilket gör att den här metoden är väldigt universell. Då använder man CTP-laserteknik samt snabbtorkande färger. Med hjälp av denna metod överförs bilden till det valda materialet. På så sätt skapar vi den valda grafiken i en konvex form på kartongen.

Däremot fungerar offsettryck bra på papp och papper, till exempel när man skapar broschyrer. Med denna teknik kan du överföra den valda grafiken med hjälp av en speciell aluminiumplatta. Det är en populär metod att skapa grafik, främst på grund av detta att det är möjligt att få dem i hög kvalitet.

Som ni kan se finns det två metoder tack vare vilka vi har ännu fler möjligheter att skapa förpackningar. Vi använder dessa tekniker för att skapa shelf ready-system, vikkartonger samt för att producera reklammaterial som broschyrer, kataloger och reklamtidningar.


flexotryck
Offsettryck
Offsettryck
kartongutskrift
kartongutskrift
flexotryck