Vårt företag är specialister inom tillverkning av universella förpackningar i robust grov kartong som är utformade för att optimera transportkostnader och det nödvändiga lagringsutrymme som behövs för att förvara dem. Vi erbjuder vikbara kartonger som du kan skydda dina varor med, oavsett deras dimensioner därför att det finns kartonger i valfri storlek i vårt sortiment. Hos oss hittar du både ett sortiment i standardmått och specialanpassade projekt som vi genomför på individuell beställning.

Design och tillverkning av vikbara kartonger

I vårt företags omfattande hantering ingår alla skeden av tillverkning av pappförpackningar. Arbeten börjar när vi har tagit emot en individuell beställning och tagit reda på kundens förväntningar. Designen av kartonglådor som genomförs i nästa steg ska svara på företagarens behov och därför passar varje genomförande perfekt till det aktuella varumärket. Beroende på produktens försäljningsändamål omfattar det projekt på vikbara lådor som vi har förberett användning av lämpliga material. Vi använder olika typer av råvaror från förpackningsbranschen bl.a. grov kartong och wellpapp.

Vikbara kartonger från en pålitlig tillverkare

Tar du särskilt hänsyn till att de artiklar som du förbereder är lämpligt skyddade mot skador? Oavsett om du är verksam i den kosmetiska, elektroniska, kläd- eller livsmedelsbranschen kan du lita på att våra kartonger alltid kommer att vara det bästa skyddet för ditt sortiment. Vi gör vårt bästa så att vår tillverkning av vikbara lådor är på högsta nivå och därför använder vi material med korrekt anpassad vikt och antal lager. Du kan beställa professionellt designade lådor som är mycket motståndskraftiga mot mekaniska skador, vilket ger ett lämpligt skydd för varorna som transporteras i dem.

För att skapa en optimal förpackning krävs ett lämpligt tillvägagångssätt, en förberedelse och ett stort engagemang. Det är just denna tjänst som du kan räkna på när du väljer vårt företags offert. Vår samlade erfarenhet gör att vi kan anpassa lämpliga material och tekniker för att erbjuda kunderna utsökta former som kan fånga konsumenternas uppmärksamhet.