På BoxPro sysslar vi med design, tryck och leverans av olika typer av marknadsförings- och instruktionsmaterial. Detta inkluderar reklam- och informationsblad samt reklam- och informationsbroschyrer vars mindre storlek och utrymme gör det enkelt att placera data om produkter eller tjänster. Det är därför inte förvånande att de är ett populärt marknadsföringsverktyg som används i produktannonser samt för att på ett attraktivt sätt presentera verksamheten för företag och under mässor och evenemang.

Omfattande informations- och reklambroschyrer samt informations- och reklamblad

Ovannämnda material används även av säljare som ofta lämnar ut informations- och reklamblad till potentiella kunder i deras egna hem. Det gör att de kan bekanta sig med produktannonsen, den tillhandahållna tjänsten eller beskrivningen av företagets verksamhet i sin egen takt och i lugn och ro.

Tryckt material är fysiska produkter så att kunder fritt kan läsa, bläddra igenom och bekanta sig med dem när som helst, vilket är bekvämt och komfortabelt. Allt beror dock på hur informations- och reklambroschyren och informations- och reklambladet designas. Endast grafiskt attraktiva material kan väcka uppmärksamhet, uppmuntra till fortsatt läsning och bekanta kunden med produktannonsen.

Tryckning av reklam- och informationsbroschyrer samt reklam- och informationsblad

Papperstypen är också viktig, eftersom den skapar den visuella effekten och påverkar hur en potentiell kund eller partner kommer att uppfatta företaget eller produktannonsen. Av denna anledning är det bra att anlita BoxPro för att trycka reklam- och informationsblad samt broschyrer. Vi tillhandahåller tjänster utifrån vår egen kunskap och vår erfarenhet samtidigt som vi väljer lämplig teknik. Resultaten är estetiska och transparenta material som ser mycket professionella ut. Förutom trycktjänster så designar och optimerar vi reklammaterial för att uppfylla våra kunders individuella krav. Välkommen att kontakta oss!