Letar du efter en effektiv metod för att skydda ditt gods under transport? BoxPro presenterar sitt utbud av slitstarka kartonghylsor. De kommer i flera olika storlekar så att du enkelt kan anpassa dem efter mått på produkterna i ditt portfolio. Se hur många fördelar denna typ av skyddsmaterial har och välj de fodral av kartong som lämpar sig bäst för ditt företag!

Kartonghylsor - ett praktiskt och effektfullt skydd av gods under transport

De produkter som vi erbjuder skyddar de föremål som förvaras inne i dem mot skador under transport. Dessutom underlättar hylsor av kartong arbetet med att packa varor på ett ergonomiskt sätt eftersom de begränsar godsets förflyttning inom en pall eller större emballage. Tack vare detta kommer din beställning fram säkert till kunden och eventuella förluster till följd av skador på produkter under transport minimeras.

Lösningen som BoxPro erbjuder kan också ha en representativ funktion. Vi använder oss av trycktekniker så som offset- och flexotryck för att förvandla kartongytan till ett reklammedium. Kartonghylsor kan innehålla grafik, bruksanvisning eller annan information om produkten inuti, beroende på vadkunden har angivit.

Fodral av kartong för ditt företag

Dessa skyddsmaterial lämpar sig perfekt för skydd av DVD-skivor, böcker, elektroniska apparater och andra varor i olika storlekar. Med denna praktiska och kostnadseffektiva lösning kan du snabbt skjuta produkten in och ut ur skyddet. Produkten är miljövänlig och kan mycket enkelt återvinnas.

Du är hjärtligt välkommen att bekanta dig med katalogen över kartonghylsor från BoxPro. Vi erbjuder både wellpapp och solidpapp, samt högkvalitativt tryck med teknik anpassad efter kundens förväntningar. Vi garanterar en effektiv orderhantering och anpassar vårt produktutbud efter dina behov.