Driver du e-handel? Vi är en tillverkare som designar och levererar tillförlitliga fraktkartonger och e-handelslådor – tillbehör som behövs för att förpacka mindre eller större försändelser och produkter som finns i dem. De lådor vi tillverkar kännetecknas av att de är gjorda av solida eller korrugerade pappersmaterial. Laminerade produkter är deras mer robusta motsvarighet. Med lösningar från BoxPro blir din beställning säker under leverans och effektivt förpackad.

Tillförlitliga fraktkartonger och e-handelslådor

Lösningar från BoxPro ger dig säker frakt mellan dig och dina mottagare – oavsett beställningens innehåll. Beroende på vilken variant du väljer lämpar sig våra slitstarka fraktkartonger och e-handelslådor för hemelektronik och hushållsapparater, tillbehör av glas eller keramik, kläder och livsmedel. Vi erbjuder även förpackningar i form av kartonghylsor – perfekta för att skydda mindre CD/DVD-askar, böcker och elektroniska apparater.

Det bör understrykas att robusta fraktkartonger och e-handelslådor skyddar dig mot eventuella reklamationskostnader. Om du väljer en produkt som är olämplig för försändelsen och ger dåligt skydd kan produkten skadas under transporten. Följ därför våra kunders fotspår och satsa på lådor och kartonger från BoxPro — de är mycket mer hållbara än deras traditionella ett lagers motsvarigheter. Vi såg också till att våra produkter lätt kan öppnas.

Visuellt attraktiva fraktkartonger och e-handelslådor

Utförandet är en sak. Utseendet på fraktkartonger och e-handelslådor är också viktigt. Vi är medvetna om det och därför utför vi även tryck på individuella beställningar för att öka den visuella attraktionskraften hos fraktkartonger och samtidigt skapa en positiv upplevelse hos mottagaren. Kunder bedömer i första hand visuellt. Av denna anledning är det bra att välja lösningar som lockar uppmärksamhet med bra grafisk utformning och design. Välkommen att använda våra tjänster!